Vidruka kortermajas lõõmas korstnas tahm

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile kell 19.52 teatati häirekeskusele tulekahjust Lääne-Nigula vallas Vidruka külas. Nelja korteriga maja korstnalõõris põles tahm. Päästjate saabudes oli intensiivne tuli vaibunud ning omanikud jäid edasisse valvesse.

Päästeamet koduohutuse eestseisjana soovitab oma kütteseadmed vähemalt kord aastas üle kontrollida ning tellida nendeks töödeks litsentseeritud korstnapühkijad või pottsepad, märkis Lääne päästekeskuse pressiesindaja Maris Moorits.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
töötu
töötu

Kas ahju kütmise asemel poleks otstarbekam aknast 30-kraadist sooja tuppa lasta?

wpDiscuz