Lääne Elu paberleht neljapäeval, 21. juunil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kersti Kaljulaid: tartlastel on õigus öelda ei

Teisipäeval Haapsalut külastanud riigipea Kersti Kaljulaid ütles, et tselluloositehase investorid peavad alustama otsast peale ja minema otse omavalitsuste jutule.

Nõva kooli hakkab juhtima Laine Koppel

Lääne-Nigula vallavalitsus kuulutas Nõva kooli direktori konkursi luhtunuks ja pani uue kooliaasta alguseni kooli juhtima õpetaja Laine Koppeli.
Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et teab, et direktori kohusetäitja Nõva elanikele ei meeldi. „Me oleksime võinud valida ükskõik kelle – nagunii ei oleks see meeldinud,” ütles ta.

Vehklemise Euroopa meistri MMile pääsemine ei ole kindel

Serbias Novi Sadis peetavatel epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel krooniti indivduaalturniiri võitjaks haapsallana Katrina Lehis. Tema pääs juulis Hiinas algavatele maailmameistrivõistlustele pole aga kindel.
Vehklemisliidu presidendi Margus Hansoni sõnul otsustab Lehise pääsemise MMile esmaspäeval kogunev vehklemisliidu juhatus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
24 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tavainimene
5 aastat tagasi

Järgmine on Martna. Kogu arendus ja pangalaenud lähevad Taeblasse ja Orule.
Nõval ei ole kalmistuvahti .
Sotsiaaltöötajad toimetavad Noarootsis.
Bussid käivad kaootiliselt.
See on ääremaa, kus keegi tavainimesest ei hooli.
Soositud on ainult äri ja sahkerdamine.

kommijatele
5 aastat tagasi
Reply to  tavainimene

tundub, et siinsetel kommijatel on tabletid võtmata, soovitus – ruttu ravimeti võtma, siis läheb pea kaineks, uskumatud sõnaseadjad

Õudus Kuubis
5 aastat tagasi

Jah,ükski direktori kt .ei sobigi sest igal juhul oleks see järgmine Lõhmuse p.lakkuja.Miku praeguse sõjaplaaniga sobib uus kt.hästi,sest tegelikult koostas ta juba Liivi ajal kõik tähtsad dokumendid,Liiv viskas lihtsalt allkirja alla.Huvitav kas tõesti võivad mingid mafiosnikud tänapäeval teha mis pähe tuleb ja midagi ei juhtu.Kui Lääne-Nigula maffia Nõvaga ükskord lõpetab,milline piirkond on järgmine?

eks ta ole
5 aastat tagasi
Reply to  Õudus Kuubis

ju Lõhmus ja Co seda lootiski, et Nõva annab ilma võitluseta, kõrvad peadligi kohe alla, et siis võtta ette järgmine. aga näed, nihu läks … nüüd ta siis närvitseb ja tõmbleb, loobib suuri sõnu ja lahmib mõtlemata, et ta ise on lõpuks kõige suurem kaotaja – keegi enam ei usu teda, guru Edgar pole ka enam keegi, kes talle järgmise “sooja” koha leiab, nii edasi sahmerdades võib isegi töötu põli paista

Kohustuslik nimi
5 aastat tagasi

Ärgake ka muud pirkonnad peale Nõva! Selles surnult sündinud vallas on ainus tähtis koht Taebla – võetakse laenu ja see läheb kuhu – “Taebla koolimaja ehitus, Taebla lasteaia remont ja Linnamäe kultuurisaal”. Kõik muu on vaja maha müüa või hüpergigamega hinnaga omadele 10000000000000000 aastaks rendile anda.

Kohustuslik nimi
5 aastat tagasi

Läks vist kellegile valusasse koha, väga hea 🙂

Karma
5 aastat tagasi

Mikk, kas karmast tead midagi? See mure ja valu, mida Nõva kooli lastele ja nende peredele, õpilaskodu lastele ja nende peredele tekitad, võib kord ka otsaga tagasi tulla.

karmale
5 aastat tagasi
Reply to  Karma

kas sa ähvardad?

info
5 aastat tagasi

Volikogu liikmed, kel südametunnistus olemas, uurige vallavalitsuselt, mis on nende salapäraste dokumentide taga, mis dokumenditegistris tihti nimega “kiri”. Nõudke välja algsed kirjad ja ka Miku vastused neile.

infole
5 aastat tagasi
Reply to  info

miks sa ise ei nõua, kui siin kommid, siis peaks sul julgust ka olema.

Nõvalt
5 aastat tagasi

1. Üks endine vallavanem kriminaalselt süüdi mõistetud, dokumendi võltsimise eest
2. Volikogu esimees krim uurimise all, 2017 vallast ära kanditud kokku 85 000 EUR
3. Lääne-Nigula vallavalitsus juba 2 asjaga kohtus, peagi rohkematega.

Tõsi võiks ka klassikaliselt hangude ja vikatitega, kui vallavalitsus seda rohkem soovib. Mikk, Sinu valik.

küsimus vallavanemale
5 aastat tagasi

kas sinu oma lapsed kah kusagil kuuse all elavad? peksad neid ikka iga päev või vaid kord nädalas? mis moodi neid veel väärkohtled?

küsijale
5 aastat tagasi

sa päris sassi keeranud, ära enam peale võta

Lastevihkajale
5 aastat tagasi

Ah et õpilaskodu võib lihtsalt jääda tühjaks? Kuhu siis Nõva kooli õpilased, kes seal elavad, peaksid minema? Noarootsi ei lähe mitte keegi, pole mõtet seda mainidagi. Ja uusi soovijaid kuuldavasti juba ka mitu. Ikka tahaks teha kõik, et õpilaskodu tühjaks jääks, kuid ei õnnestu nii lihtsalt- no kuidagi ei ei saa Mikk neist lastest lahti! Nii et ei tasu siin valesid evitada!

Mikk Lõhmus - VALETAJA
5 aastat tagasi

Mikk sa tead küll, et jama ajad ja valetad. Kandidaatide seas, kes sõelale jäid, oleks Nõva inimesed kõigiga rahul olnud. Aga vallavalitsus pidi ikka direktori konkursi läbi kukutama ja tegema valiku, mille kohta juba ette teadis, et rahvale ei meeldi.

Nõustuja
5 aastat tagasi

Eelnev kommentaar on täiesti õige. Vallavanem pole kunagi suhtunud heatahtlikult lastevanematesse, kes soovivad, et kool püsima jääks. Selline ülbus ja otsene vale ühele vallajuhile AU EI TEE.

Aktsioon
5 aastat tagasi
Reply to  Nõustuja

Ainult üks asi, mille nimel nüüd edasi: Mikk Lõhmus vallavanema ametist MAHA!!! Midagi vähem siin ei aita. Kõik teised kogukonnad vaatavad hirmuga pealt, millal nende kätte järg jõuab. See ei ole normaalne, tegemist on hirmuvalitsejast autokraadiga. Volikogu liikmed viskavad juba avalikult nalja, et Lõhmus otsustab ainuisikuliselt ka selle, mis värvi WC-paber kuhugi valla allasutusse muretsetakse. See ei ole normaalne! Tegemist on psühhopaadist türanniga!

enn
5 aastat tagasi
Reply to  Aktsioon

ära neeme suurt ära unusta – tema vaatab ju kogu seda asja heakskiitvalt pealt

Mikk seebiks
5 aastat tagasi
Reply to  Aktsioon

Täiesti õige, vaadake vaid valla FB-d – kes on Team Members? loomulikult Mikk ja ainult Mikk. Keda või mida see vald jälgib – Saue valda, on see üllatus? Mikk on tõesti Edgari tubli õpilane olnud, valetab igast poosist.

Kontroll kõige üle!
5 aastat tagasi
Reply to  Aktsioon

Nõva lasteaias määravat Mikk ju sedagi, millal õpetajad saavad WC-s käia! 1 õpetaja üksi majas töötades ei saa lastega WC-sse minna, sest vanemad polevat sellega nõus. Mikk Lõhmus lubas lahenduse välja pakkuda, kuidas ja millal ikka saaks WC-sse minna.

enn
5 aastat tagasi

kas nii kaua peab kinni hoidma, see kah vallavalitsuse korraldus?

kontrollijale
5 aastat tagasi

miks määravat, mida sa oletad ja soiud siin, kui sa täpselt ei tea, siis pole mõtet ka siin vinguda, mine võta tabletid ära

Maret
5 aastat tagasi
Reply to  Aktsioon

Aktsioon, sa ei ole normaalne. Tegemist on
haige psühhopaadiga, kogu see ving on
näitab seda.

opaa
5 aastat tagasi

MLNS – Mikk Lõhmus News Service kõige ehedamal kujul