Galerii festivalilt Hoog: hingematvalt maagiline, pööraselt naljakas ja eluohtlik

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Akrotantsijad Kert ja Saana. Foto: Lemmi Kann
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 57
Akrotantsijad Kert ja Saana. Foto: Lemmi Kann

Laupäeval oli Haapsalu kulturikeskuse esine festivaliala publikust tulvil.

Magic Thori koomiline etendus oli segu maagiast, žongleerimisest ja stand-up’ist.  Magic Thor lummas igas vanuses publikut – naerda rõkkasid ja õhku ahmisid nii lapsed kui ka täiskasvanud.
Magic Thori esinemise kõrghetk oli žongleerimine palli, õuna ja mehise terariistaga, mida mees hellitavalt taskunoaks nimetas. Õuna sõi Magic Thor žongleerimise ajal ära, nii et lõpuks jäi talle pihku vaid pall ja väits.

Pärast Magic Thori tulid lavale Kert ja Saana ehk Duo SaboK, kelle esinemise ajal ei julgenud vist keegi õieti hingata – nende akrotants oli niivõrd lummav, keeruline ja tantsuline akrobaatika ilma julgestuseta ilmselgelt ohtlik – üks vääratus ja…

Kert kirjeldas tsirkusekunsti: “See on kunstivorm, mis näitab, milleks inimkehad võimelised on läbi kujundite ja abstraktse keele. Tuletamaks meelde – kui me väga tahame, siis suudame, mida iganes.”

Festival jätkub ka täna ja esimene etendus on kohe algamas.
Vaata kava siit.

Fotod: Lemmi Kann

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments