Püstolipoisid said Eesti meistrivõistlustelt kolm hõbedat

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haapsalu noored laskurid (vasakult) Karl-Armin Võsur, Ele-Riin Niit, Karl Erik Zimmer, Birgitta Vare, Karl Gregor Jakk, Anni Kallas, Elari Tahvinov. Foto Mati Seppi

Haapsalu laskurid võitsid Eesti noorte (kuni 18aastased) meistrivõistlustelt viis medalit. Edukaim oli poiste püstolivõistkond kolme hõbemedaliga.

Teine koht tuli võistkonnale nii vabapüstoli harjutuses, olümpia kiirlaskmises kui ka spordipüstoli harjutuses. Kõigil aladel olid kolmeses võistkonnas Elari Tahvinov ja Karl Gregor Jakk. Olümpia kiirlaskmises kuulus kolmikusse veel Karl-Armin Võsur, vabapüstolis ja spordipüstolis Karl Erik Zimmer.

Individuaalselt oli medalile kõige lähemal Elari Tahvinov, kes tuli spordipüstoli harjutuses neljandaks 532 silmaga. Vabapüstoli võistlusel oli ta 240 silmaga viies. „Pronksi sai 242 silmaga. Palju ei jäänud puudu,” ütles treener Mati Seppi.

Olümpia kiirlaskmises oli parim haapsallane viiendaks tulnud Karl Gregor Jakk 483 silmaga. „Sama tulemus mis neljandal, medali sai 486 silmaga,” märkis Seppi. Tahvinov oli kuues 483 silmaga.

Pronksmedali sai Haapsalu võistkond tüdrukute spordipüstoli võistlusel. Anni Kallase, Ele-Riin Niidu ja Birgitta Vare punktisumma oli 1417.

Noormeeste olümpia kiirlaskmises oli Haapsalu II võistkond (Peeter Kaus, Karl Erik Zimmer, Eerik Salf) neljas 1322 silmaga.

Püssilaskmise 60 lasku lamades harjutuses jäi Haapsalu võistkonnal (Eerik Salf, Jander Korpe, Villem Rehkalt) kolmandast kohast puudu 3,9 silma. Neljas koht tuli 1758,8 silmaga.

Individuaalselt oli püssilaskjatest parim Eerik Salf viienda kohaga.

Tüdrukutest sai spordipüstolis Anni Kallas seitsmenda koha.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments