EPL: Lehis pääseb epee EMile

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Katrina Lehis. Foto Arvo Tarmula

Eesti vehklemisliidu juhatuse otsusel saab Katrina Lehis osaleda Euroopa meistrivõistluste individuaalturniiril, kirjutab Eesti Päevaleht.

Vastavalt vehklemisliidu reeglitele pidanuks EMil ja MMil võistlema Eesti edetabeli kolm paremat pluss üks treenerite nõukogu valikul. Kolm esimest olid Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Erika Kirpu. Neljandat valides eelistasid treenerid naiskonna kaptenit ja ankrunaist Irina Embrichit, ehkki Lehis oli temast edetabelis eespool.

Otsuse pidi kinnitama alaliidu juhatus, kuid ei teinud seda. „Tõlgendasime reeglit laiemalt ning lõime EMi kaheks,” selgitas vehklemisliidu president Margus Hanson.

Lehis vehkleb Novi Sadi EMil vaid individuaalselt, Embrich naiskonnas.

Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma leidis, et juhatus käitus valesti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vehklemises ainult jamad
5 aastat tagasi

See ,et Lehis sai võimlause EM-l osaleda on väga tore , aga see kuidas EVL juhatus jälle on rikkunud enda poolt kehtestatud reegleid on taunitav ja ma ennustan järjekordset kohtu teed.Palju õnne!

Sass1.
5 aastat tagasi

Kaido Kaaberma on hästi öelnud :
1) OM-i neljas koht on jama ! ;
2) inimesed tulevad võistlusi vaatama, kui
veheldakse päris mõõkadega !