Karlssoni kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Kylaline

info@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 24.04.2018 korraldusega nr 235 kehtestati Spithami külas / Spithamnis asuva Karlssoni kinnistu (katastriüksus 52001:001:1087; kinnistu registriosa nr 2839832; kinnistu pindala 2198 m2) detailplaneering.
Detailplaneering näeb ette krundile suvemaja ja sideehitiste hoone ehitusõiguse ja hoonestustingimused. Krundi kasutamise sihtotstarve on 65% hooajalise elamu maa (elamumaa) ja 35% sideehitise maa (ärimaa). Planeeringuga on määratud kommunikatsioonide lahendused, servituutide ja keskkonnatingimuste seadmine. Planeeringu kehtestamisega muutus kehtetuks varem maaüksusel kehtinud detailplaneering. Detailplaneering ei muuda Noarootsi valla üldplaneeringu põhilahendust, keskkonnamõju puudub.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments