2

Politsei: Läänemaal elab sada vägivaldset meest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Politsei andmeil elab Läänemaal 200 perevägivalla all kanntavat paari ehk vähemalt 100 liiga raske käega meest. Läänemaa on statistika põhjal üks vägivaldsemaid maakondi.

Märkamine ja teavitamine on Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohtri hinnangul põhjuseks, miks lähisuhtevägivalla juhtumeid on elanike arvuga võrreldes siinkandis suhteliselt palju.

Läänemaal on juba pikalt kasutatud varianti, kus vägivallatseja viiakse pere juurest ära. Sellegipoolest läheb ta esimesel võimalusel koju tagasi. „On eemaldatud igale poole, vanglasse ja Soome tööle ära, aga ikka tuleb tagasi,” ütles Tohter ühe perevägivallatseja kohta, kellele möödunud aastal oli 16 väljakutset.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

Läänemaal on juba pikalt kasutatud varianti, kus vägivallatseja viiakse pere juurest ära. Sellegipoolest läheb ta esimesel võimalusel koju tagasi. „On eemaldatud igale poole, vanglasse ja Soome tööle ära, aga ikka tuleb tagasi,” ütles Tohter ühe perevägivallatseja kohta, kellele möödunud aastal oli 16 väljakutset.

A proovige raip maha lüüa, ehk aitab, ehk ei lähe enam koju tagai?

Anders
Anders

Sa Tohter enam Käsu Taavi ka.pa ei teenigi..?
Tuli Sul uus leivaisa leida ja leidsidki…eelmised lasti ju isegi mendist lahti..varguste pärast kusjuures…eks näis milliste kangelastegudega uus bande silma paistab…

wpDiscuz