Lääne Elu paberleht teisipäeval, 13. märtsil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Alaealisele narkootikume jaganud mees sai tingimisi karistada

Väidetavalt võõralt inimeselt ecstasy-tablette omandanud ja neid alaealisele edasi andud Madis Hoopi karistas kohus kolmeaastase tingimisi vangistusega.

Haapsalu eramajaomanikel pole vanapaberit kuhugi panna

Haapsalu eramajaomanikul on vanapaberist legaalseks vabanemiseks võimalus tellida endale maja juurde paberikonteiner, toimetada vanapaber Pullapää jäätmejaama või panna see olmejäätmete hulka.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mihkel
6 aastat tagasi

Sõnake vanapaberist- on mõistetamatu, et pean vanapaberist lahtisaamiseks sõitma 4 km.,(2+2km) et paber viia suure trummi juurde konteinerisse. Ja kus on siin loodussäästlik mõtlemine, pean autoga viima vanapaberit ja kulutama oma raha ja nii lähevad ajalehed ikka kuramuse kalliks maksma.
Aga nagu tavaliselt, enne võtame konteinerid linnast ära ja siis ehk ka mõtleme, mida tegime. Viimase lause all mõtlesin linnavalitsust.

Blond
6 aastat tagasi
Reply to  Mihkel

Aga miks sa sõidad? Võta paberihunnik õlale ja jalutama. Liikumine on tervisele(ka mõistusele)kasulik. Ei pea autoga vurama.

hakkab olemakast selga
6 aastat tagasi
Reply to  Blond

Jaluta ja kogu teistelt kokku!