Stuttgardi ajaleht kiidab Haapsalu ilu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ekraanitõmmis

Suur Saksamaa ajaleht Stuttgarter Nachrichten (Stuttgardi Uudised) avaldas 3. märtsil reportaaži talvisest Haapsalust ja soovitab lastega peredel kaaluda talvepuhkust mägede asemel hoopis Eestis.

Tiraažiga 160 000 Lõuna-Saksamaa ajaleht kirjutab sellest, kuidas väike Ilon Wikland sõja ajal Haapsallu sattus, kuidas Haapsalu tema piltidel elab, ja tutvustab Iloni Imedemaad. Ajakirjanik hoiatab, et Haapsalu on selgelt suvekuurort, mistõttu linn on talvel peaaegu inimtühi ja palju söögikohti on suletud.

Ajakirjanik tunnustab meie lapsesõbralikkust, näiteks kui palju mänguväljakuid siin on. Isegi fakt, et talvel on enamik ajast pime, võib lastega puhkajatele tema arvates sobida, sest lapsed magavad rohkem ja see on hea.

Täispikka artiklit saab lugeda siit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments