Keskkriminaalpolitsei pidas kinni Promenaadi hotelliga seotud Hubert Hirve ja Pavel Gammeri

BNS

Foto: ekraanitõmmis Promenaadi hotelli kodulehelt

Keskkriminaalpolitsei pidas sel nädalal kinni tuntud ärimehed Hubert Hirve ja Pavel Gammeri ning veel ligi 10 nendega seotud inimest, kirjutab Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) uudisteportaal.

ERR-ile teadaolevalt kahtlustatakse kinnipeetuid kuritegelikku ühendusse kuulumises, ühenduse juhtimises kahtlustatakse Hirve ja Gammerit.

Väidetavalt sisaldab kahtlustus mitmeid maksupettuste episoode, kokku vähemalt üle 1 miljoni euro, samuti üle 3 miljoni USA dollari väljapressimise katset ühelt ettevõtjalt.

Keskkriminaalpolitsei pidas teiste hulgas kinni ka oma kunagise kolleegi, rahapesu andmebüroos üle 10 aasta töötanud Aivar Orukase, samuti kunagise kaitsepolitseiniku Viljar Subka.

Lisaks eelmistele on kahtlustatavate hulgas ka tuntud vandeadvokaat Viktor Särgava.

Hirv ja Gammer kuuluvad Promenaadi hotelli omanikeringi.
Promenaadi hotell kuulub Baltic Hotel Group’i, kuhu kuulub ka Vana Wiru hotell. Baltic Hotel Group’i osanik on OÜ GBG Holding, mille juhatuse liikmed Ardo Vilbre, Hubert Hirv ja Pavel Gammer.

Vilbrel, Hirvel ja Gammeril on aastakümnete pikkune kogemus lõbustus- ja majutusasutuste äris. Nendele kuulunud ettevõtete portfoolios on lisaks Baltic Hotel Groupi hotellidele mitmete menukohtade nimed nagu näiteks Metropoli kohvik, endine Raeköök ja hilisem Beer House, La Ferme pubi, Venus Club, Club Avenüü.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tziizik : paralepa autoriteet nr 1
6 aastat tagasi

Need meie tankistid saite kätte……….