Loomakaitsjad: tee jõulukingi ostuga loomadele heategu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Pilt: ELS Facebook

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) alustas detsembris heategevuslikku jõuluoksjonit, mille kõik tulud lähevad hättasattunud loomade abistamiseks.

Heategevuslik oksjon toimub ELS-i Facebooki lehel ja kestab kuni 20. detsembri keskööni.

Enampakkumisel on üle 20 toote kosmeetikast maalideni. Tooted on annetanud Kaia Kanepi, Marina Kaljurand, Indrek Galetin, Ööloom, KUMA Design, Dr. Hauschka, Ökokaubamaja, Piletilevi, Fromm, NufNuf, Kirjastus Koolibri, Kristina Balbeslenivik, Tanel Veenre Jewellery TVJ, Good Vibrations, Edevuselaat ja teised.

“Meil on väga hea meel, et leidsime oma projektile nõnda palju toetajaid ja et nii paljud tahavad aidata,” ütles ELS-i juhatuse liige Kaisa Kaljurand.

“Jõuluoksjonilt leiab vahvaid esemeid, mis sobivad väga hästi kingiks. Lisaks on oksjonil ka päris eksklusiivseid ja ainulaadseid tooteid, nagu näiteks Kaia Kanepi autogrammiga raamat, foto Indrek Galetini “Undefined Perfection” kollektsioonist, endisele välisministrile Marina Kaljurannale spetsiaalselt kujundatud KUMA pross Eesti kaardiga, ainulaadne energiakee KUMA-lt ning Kristina Balbes Leviniku maalid. Peamine on siiski see, et nende esemete ostmisel saate anda oma panuse loomade heaks,” rääkis ta.

Oksjonilt kogutud raha kasutatakse abivajavate, kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade raviarvete ja teiste veterinaarsete protseduuride tasumiseks, heade loomapidamistavade tutvustamiseks, hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks, vigastatud, väärkoheldud ja hulkuvate loomade transpordi kulude hüvitamiseks ning üle Eesti asuvates asenduskodudes asuvate loomade ülalpidamise kulude katmiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments