Toitumisnõustajate kolumn. Kuidas hästi süüa

Ülle Tammesalu, Ingrid Koppel. Foto: Arvo Tarmula

Söömine on oskus, mida tuleb õppida. Kui meie keha saab söödud toidust kätte kõik talle vajalikud toitained, siis kõik toimib ja haigused ei kimbuta. Aga selleks on vaja teadmisi, et praeguses info- ja toidukülluses teha õigeid valikuid.

Kes me oleme?

Ülle Tammesalu, Ingrid Koppel. Foto: Arvo Tarmula
Oleme toitumisnõustajad Ülle Tammesalu ja Ingrid Koppel. Selle aasta alguses avasime Haapsalus Jaama tänaval toitumisnõustamise kabineti nimega Terviseteadlik Läänemaa.

Kui meile tehti ettepanek kirjutada terviseteemalisi artikleid, siis pärast pisikest järelemõtlemist otsustasime ettepaneku vastu võtta. Läheb ju igas seltskonnas, kus oleme viibinud, lõpuks jutt ikkagi toitumis- ja terviseteemade juurde. Püüame oma tulevastes artiklites neist teemadest rääkida võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
äke
6 aastat tagasi

Kes küll sellise pealkirja välja mõtles. Tavaliselt saab lugeda ikka kuidas tervislikult toituda või õigesti toituda. Kui ma loen “kuidas hästi süüa”, siis esimene mõte on, et laud oleks nagu äke. Öeldakse, et mida rohkem toit läbi mäluda, seda paremini saab keha vajalikud toitained kätte.

vanaema
6 aastat tagasi

kui soovite, et neid artikleid ka suurem hulk inimesi loeks ja mõni neist ehk ka teie kabinetti jõuaks —-siis soovitaks 0.59 senti nõude kustutada. Arusaadav, et kuidagi peab raha saama aga see ei ole õige lähenemine

Head
6 aastat tagasi
Reply to  vanaema

See on vast ikka ajalehe, mitte kirjutajate nõue. Palju jõudu autoritele!