Ahistamises kahtlustatud Eesti päritolu ärimees lahkus enda asutatud firmast

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Steve Jurvetson. Foto: Asa Mathat

Eesti päritolu USA ärimees ja investor Steve Jurvetson lahkus väidetavalt seoses süüdistustega seksuaalses ahistamises enda poolt asutatud ettevõttest Draper Fisher Jurvetson (DFJ), vahendab ERR-i uudisteportaal väljaannet Recode.

“Steve Jurvetson lahkub alates tänasest poolte kokkuleppe DFJ-ist. DFJ kultuur on olnud ja on ka edaspidi rajatud väärtustele ja aususele kõigis meie tegevustes. Me oleme keskendunud nii oma portfoolios olevate ettevõtete edule kui ka ettevõtte pikaajalisele visioonile ning jätkame tegutsemist kõrgeimatest professionaalsetest standarditest lähtudes,” seisis DFJ-i teates.

Ettevõtte teates lahkumise põhjust ei maininud, kuid allikate väitel oli juurdlus tuvastanud Jurvetsoni puhul käitumist, mis oli olnud vastuvõetamatu ja seotud halva tooniga naissoost ettevõtjate suhtes.

Jurvetson kommenteeris teemat Recode’ile järgmise lausega: “Ma lahkun DFJ-ist, et keskenduda isiklikele küsimustele, sealhulgas sellele, et astuda juriidilisi samme nende vastu, kes on mind laimanud.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
6 aastat tagasi

Peab vist moslemiks hakkama- neil feministid ei mölla. Varsti ei julge pai ka teha – kohe kole ahistamine. Jamade vàltimiseks vòiks naised ùmber parema jala helkurvòrusid kanda. Punane- ei taha. Kollane- valmis uuteks tutvusteks. Roheline- tahan vàga. 🐍 Ja ka liikluses oleks ohutum.