Risti peotantsukursus käivitus täie hooga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti kursuse tantsuõpetaja on Regina Velberg. Foto: Buduaar
Risti kursuse tantsuõpetaja on Regina Velberg tantsuklubist “Master”. Foto: Buduaar

Pühapäeva õhtul tehti Ristil algust peotantsukursusega. Juba esimesel harjutuskorral oli kohal kuus paari, mis tähendab, et kursusega saab rahumeeli jätkata.

„Päris ilusti, oligi kohal kuus paari, nagu soovisime,“ ütles ettevõtmise üks eestvedajaid Rita Lai ja lisas, et kuuele paarile oli Risti kooli saal päris paras. „Neeme [Suur] teadis rääkida, et on veel juurdetulijaid, kes sel korral kahjuks osa võtta ei saanud.“

Pühapäeval õpiti tantsima aeglast valssi. „Väga tõsiseid kombinatsioone õppisime, mitte ainult põhisammu vaid ikka uhkelt,“ kirjeldas Lai.

Põhiliselt olid kursuslased Piirsalust ja Ristilt. „Aga isegi Haapsalust oli üks paar ja järgmisel korral pidid veel ühe kaasa võtma,“ teadis Lai.

Järgmisel korral saadakse kokku järgmisel pühapäeval, nagu ikka, kell pool seitse õhtul. Kuna tantsuhuvilisi ilmselt lisandub, jagatakse kursuslased siis kahte rühma, eraldi hakkavad tantsu õppima algajad. Tantsuks on järgmisel korral mingi Ladina-Ameerika tants, milline täpsemalt, see selgub kohapeal.

Tantsuõpetaja on Regina Velberg (tantsuklubi “Master”) Tallinnast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Dzentelmen udachi
6 aastat tagasi

Kui partneri leiaks nii 30-40a, siis tuleks ise ka heameelega.
Haapsalust poleks probleem kohale sõita ja kedagi kaasa võtta.
frankcl.cl@mail.ee