Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. novembril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Urmas Sukles sai kuuendat korda Haapsalu linnapeaks
Haapsalu volikogu valis Urmas Suklese reedel kuuendat korda linnapeaks, kuid istung oli tänu opositsioonile tavatult pikk. „Nii pahatahtlikku ja kiuslikku sõnavõttu pole ma siin saalis
kuulnud,” ütles volikogu esimees, keskerakondlane Jaanus Karilaid opositsioonis olevat reormierakondlast Lauri Luike ülbeks ja arrogantseks.
Läänemaa haiglas sündis laps
Pärast paariaastast vaheaega nägi reedel Läänemaa haiglas ilmavalgust laps, 3300 g
kaaluv tüdruk. Läänemaa haigla sünnitusosakond suleti 2001. aasta kevadel ja pärast seda käivad Läänemaa naised sünnitamas mujal Eestis, peamiselt Tallinnas.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valija
6 aastat tagasi

Jälgisin alguse ka linnavolikogu viimast koositumist. Kõik sujus alguse suhteliselt hästi, opositsioon ütles välja oma arvamuse tekkinud situatsioonist väljatulekuks. No koalitsioon, sellist ei tahaks küll ühelegi omavalitsusüksusele. Arvasin, et Karilaid on saanud Riigikogus mingi praktilise kogemuse, aga ohhei, kaugel sellest. Kurb, kurb ja ei tahaks seesugust venda küll järgmisesse Riigikogusse. No aga ülem tipp oli Sukles. Kuulasi tema sõnavõttu, mis oli teemast nii väljas, kui veel olla saab. Päevakorras oli linna põhimäärus, aga Sukles tuli välja ühe volikogu liikme kohta oma arvamusavaldusega. Nõme, kui järgmine kord võtab ta ette järgmise opositsiooni liikme materdamise. Ei nii neid kokkupuute punkte ei ole… Loe rohkem »

seda et
6 aastat tagasi
Reply to  valija

See nüüd mingi üllatus ei ole, et Sukles mats on. Ja hetkel arvab,et kui nii palju hääli sai, siis võib käituda kõigiga nagu heaks arvab…ehk siis matsid jäävad matsideks.

Imelik
6 aastat tagasi

Jaanus Karilaid nimetas – “ülbe ja arrogantne”? Kes räägib?
Alustaks sellest, et “sujuvalt ” läksid esimesel istingil nii volikogu esimehe kui aseesimehe kohad koalitsioonile. Opositsiooni taga olevad valijad on “paljas õhk”?
Aga mis seal ikka, loeb suhtumine ja sel puhul “hääletatakse jalgadega”, mitte valimisurni.

Tea
6 aastat tagasi

Rõõm teada, et seekordne opositsioon ei istu, suu vett täis 🙂 Tubli!

Nimi (kohustuslik)
6 aastat tagasi
Reply to  Tea

Küll see kütus nende paagis varsti lõpeb…

Rain
6 aastat tagasi
Reply to  Tea

Sukles teatavasti kriitikat ei talu (mis siis, et ühinemisleping valesti koostati!). Volikogus said kriitikud oma peatäie kätte. Proovige te veel!

jõudu
6 aastat tagasi
Reply to  Tea

Loodetavasti ei tehta sellel korral linnavalitsuse jaoks elu lihtsaks. Vikman, Rootare ja Põld samuti ametisse astumas. 3 sellist aselinnapead,kes tarkusega kindlasti ei hiilga, suhtlusprobleemidest ei ole siinkohal mõtet rääkidagi. Edu opositsioonile! Materjali, mille kallal pureda on küllaga.