0

Dirhami sadama ja selle lähiala detailplaneeringu arutelu

Kylaline

info@le.ee

Noarootsi vallavalitsus algatas 21.06.2017 korraldusega nr 137 Dirhami külas/Derhamnis asuva Dirhami sadama ja selle lähiala (kokku u 3,4 ha) detailplaneeringu koostamise.
Detailplaneeringu ülesandeks on määrata maaüksuste uued piirid (liidetakse Kalda, Kaldaliiva ja Tankla ning Dirhami sadam, Töökoja ja Dirhamiliiva); määrata maaüksuste kasutus- ja sihtotstarbed; määrata Kalda maaüksusele hotelli ehitusõigus ja Dirhami sadama maaüksusele spordihoonete ehitusõigus; määrata kruntide hoonestustingimused, servituutide vajadus ja planeerida kommunikatsioonilahendused; seada keskkonnatingimused.
Detailplaneeringu kehtestamisel muutub kehtetuks praegu planeeringualal kehtiv detailplaneeringulahendus. Keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadus puudub.
Detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu on Dirhami kalanduskeskuses 26. septembril 2017 algusega kell 15.

Noarootsi vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz