Haapsalus tuleb tasuta raamatute laat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kullamaa raamatukogu (urmas lauri) (9)

Raamatukogu. URMAS LAURI

Haapsalu raamatukogu korraldab nostalgiapäevade ajal ületuleval nädalavahetusel kultuurimaja ees tasuta raamatute laada, teatas Läänemaa keskraamatukogu spetsialist Liina Valdre.

"Tasuta raamatute laat on suurepärane võimalus endale koju uusi ja põnevaid raamatuid leida ning seda täiesti tasuta. Kui aga kodus on raamatuid, mis on jäänud niisama riiulisse tolmu koguma, siis nüüd on taas võimalus nad raamatukokku tuua," märkis Valdre.

Enne laata on raamatuid võimalik tuua Haapsalu raamatukogu kodulaenutusse (Posti 3). Kes raamatukokku raamatuid tooma ei jõua, siis võib neid tuua ka otse laadale, mis toimub 9. septembril kultuurikeskuse ees kell 11-15. Laadale võib tuua nii eesti- kui ka võõrkeelseid raamatuid. Peaasi, et nad oleksid hästi hoitud ja puhtad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
reformikas
7 aastat tagasi

Ei poolda tasuta asju.

Naljatilk
7 aastat tagasi
Reply to  reformikas

Eks maksa raha siis raamatute eest või ei poolda äkki raamatuid ka

Super
7 aastat tagasi

Igal aastal Nostalgiapäevade ajal toimunud väga vahva ettevõtmine. Olen alati seal käinud ja tühjade kätega ära läinud pole kunagi. Aitähh kes vaevaks võtnud korraldada!

vajalik
7 aastat tagasi

ja asjalik ettevõtmine.Aitäh.