0

Markus Häidberg tegi kiiret sõitu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu noormees Markus Häidberg tegi veoautokrossis kiiret sõitu Lätis Smiltene rajal, kus sõideti Eesti meistrivõistluste neljas ja ühtlasi Balti meistrivõistluste kolmas etapp.

Superbagide klassis, kus Markus võistleb, oli seekord stardis 10 võistlejat. Markus tegi head ja kiiret sõitu, kuid ajasõidus alanud ebaõnn kulmineerus „katusega“ finaalis.

Kõige paremini iseloomustab võistluse käiku Markuse enda selgitus: „Smiltene kross sõidetud! Kahjuks täielik ebaõnn! Poodiumikoht oli peaaegu käes. Ajasõidus kulges sõit väga hästi, aga konkurendid jäid jalgu ja rikkusid aja. Viimasel ajasõidu ringil tegi minu ees sõitev lätlane viimases kurvis pirueti ja keeras mulle risti ette. Kadus sinna mu ilus aeg.

Esimeses poolfinaalis püsisin esikolmiku tuules neljandana aga sõita õnnetus vaid kaks ringi, sest kütusefilter lasi bensiini läbi ja mootor lakkas töötamast, mis sundis katkestama.

Teises poolfinaalis suutsin viimaselt stardikohalt startides kahest konkurendist mööduda. Kolmandas poolfinaalis parandasin tulemust veel kolme koha võrra. Finaaliks oli super stardikoht. Start õnnestus ja olin stardisirge lõpus viies. Teises kurvis konkurent „abistas“ küljelt ja oligi „katus“. Sinna see kogu vaev läks ja ei saanud seekord poodiumile. Pettumus küll, aga varsti Tapa kross, kus  loodame kindlasti parimat.”

Järgmine veoautokrossi etapp sõidetakse 09.septembril Tapa rajal.

Kalle Allik

Fotod: Kalle Allik ja Pille Russi

autokross 01 autokross0421 autokross1245 autokross1247 autokross1249 autokross1256

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz