0

Universiaadil Taipeis võistleb neli läänlast

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toomas Vestli Riias
 
Lauatennisist Toomas Vestli. Foto arhiiv
 
19.-30. augustini Taiwani saare keskuses Taipeis toimuvale üliõpilaste ülemaailmsele universiaadile pääsesid läänlastest Eestit esindama vehklejad Nelli Paju (eelmise universiaadi pronks) ja Peeter Turnau, kergejõustiklane Karl Koha ning lauatennisist Toomas Vestli.
 
Lisaks neile sõidab universiaadile Peeter Turnau seenior treenerina ning Helen Priinits-Naukas ja Heikki Sool oma spordialade esindajatena.
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz