4

Ammas: riigi huvid peaksid enamuses kattuma ettevõtjate huvidega

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Andres Ammas 2016-11-21
Riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni liige Andres Ammas. Foto: ekraanitõmmis riigikogu istungi teleülekandest

Kommenteerides Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri sõnu, et ettevõtjate huvid tuleb riigi huvidest eespoole seada, sõnas Vabaerakonna fraktsiooni aseesimees Andres Ammas, et riigi ja ettevõtluse huvide vastandamine vale, sest paindlik ja arengut soodustav ettevõtluskeskkond on oluline nii ettevõtjatele kui ka riigile.

“Keskerakonna, IRL-i [Isamaa ja Res Publica Liidu] ja sotside valitsuse majanduspoliitika alatoon on olnud ettevõtjate alahindamine ja nende ühiskondliku rolli pisendamine. Unustatakse, et ettevõtjad, keda on vaid mõni protsent ühiskonnast, on ühiskonna selgroog, millele tugineb kõik muu,” sõnas Ammas erakonna pressiesindaja vahendusel.

“Pevkuri väljaütlemine, et ettevõtjate huvid olgu riigi omadest eespool, kütab aga asjatult kirgi teiselt poolt. Uuendusmeelsust ja kasvu soodustav tasakaalus ettevõtluskeskkond on kogu ühiskonna huvides. Mõttetu kodusõda sellel teemal võib minna meile kalliks maksma, näiteks ebakindlusest tingitud investeeringute äralangemise tõttu,” sõnas Ammas.

Ammas sõnas, et nii praegune valitsus kui ka Reformierakond on lükanud süsteemselt tagasi ettevõtjate poolt kaua oodatud algatusi, mis aitavad kaasa ettevõtlustegevuse paindlikkusele ja kõrgepalgaliste töökohtade loomisele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Imelik/persona+non+grata
Imelik/persona+non+grata

” …ettevõtjad, keda on vaid mõni protsent ühiskonnast, on ühiskonna selgroog…”
Antud juhul käib siis jutt alkoholitootjatest ja kütuse ning odava tööjõu vahendajatest? Hea muidugi teada Vabaerakonna “platvormi” ühiskonna ja ettevõtluse seoste kohta.

Riik
Riik

Peab kõigi osapoolte huvid kokku viima isegi Vabaerakonna koos hr. Ammasega huvid ülejäänud maailmaga ja leidma mõistliku kompromissi.

Tont
Tont

Kust mina seda teadma peaks?

täpselt nii
täpselt nii

arvas ka Sukles, sõlmides lepingu Saareväljaga…või oli see vastupidi, tont seda teab.

wpDiscuz