Haapsalu tenniseuudiseid: Maily Märss sai turniirivõidu noorteliigas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Maily koos turniiri peakohtunik Maret Aniga

Maily Märss koos turniiri peakohtuniku Maret Aniga. ERAKOGU

Haapsalu tennisekool korraldas lastele tenniselaagri, kus osales 35 last vanuses 4-12 eluaastat. Igal päeval tehti 2 tundi trenni ja tutvustati lastele tennisemängu algteadmisi. Treeneritena tegutsesid Igor ja Kelly, abitreeneritena tulid oma tööga hästi toime Grethel Rosiine Simson, Jane-Riin Niit ja Markus Rabi. Lastele meeldis väga ja paljud lubasid sügisel kindlasti tennisekoolis treeningutega algust teha.

Haapsalus toimus Eesti III liiga turniir meesüksikmängus. Suurepärase esituse tegi jällegi Innar Mäesalu, kes poofinaalis alistas Kurt Moseri tasavägise mängu järel 63 76(7). Finaalmäng Rainer Hinno vastu oli veidi lihtsam ja turniirivõit tuli tulemusega 64 62.

Rotary klubide meistrivõistlustel esinesid hästi Kalju Aigro, Arne Buht ja Vello Kuhi. Meesüksikmängus tuli Vello Kuhi turniirivõitjaks, Kalju Aigro saavutas III ja Arne Buht 4.koha. Meespaarismängus said Arne ja Kalju peale tasavägiseid mänge III koha.

Rakveres Eesti noorteliiga turniiril näitas taas head mängu Maily Märss, loovutades vastastele ainult mõned geimid. Turniiri võitmiseks alistas Maily veerandfinaalis Amelia Vaino 6:1, seejärel poolfinaalis Liisa Maria Kulli 6:0 ning finaalis Nora Leinuse 6:2. See oli Mailyle sel aastal teiseks turniirivõiduks noorteliiga sarjas. Samal turniiril mängis hästi ka Markus Rabi, kes vanemas vanuserühmas jõudis finaali kus kaotas peale tasavägist mängu Andreas Ulmanile kolmes setis 2:6 6:4 4/10. Poolfinaalis võitis Markus kindlalt Rauno Lembergi 6:2 6:2.

Eesti II liiga turniiril mängisid Kaja Ladva ja Marelle Saar. Marellel tuli seekord leppida kahe kaotusega kuid kuulsust kodulinna tõi Kaja, kes jõudis finaali. Seal seekord võitu ei tulnud, kaotus tuli vastu võtta Reet Sepalt tulemusega 2:6 5:7.

Vello Kuhi

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments