Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmik peab avatud olema täna keskööst

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmik Haapsalus peab olema liiklusele avatud täna keskööst. Pärastlõunal veel tööd käisid ning üks sõidusuund oli liiklusele suletud.

„Ehitajal on tähtaeg 8. juulil, järgmisel esmaspäeval läheb linnapoolne komisjon ristmikku üle vaatama. Siis selgub, kas ehitajal on vaja midagi ümber teha,“ Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus esmaspäeval Lääne Elule. Toona lootis ehitaja ristmiku mõlemad sõidusuunad avada neljapäeval.

Nagu varasemate piirangute aegu, saavad ristmikult praegu läbi Tallinna poolt tulijad, vastasuund peab liiklema ümbersõitude kaudu.

Haapsalus on liiklus fooridega reguleeritud Tallinna maantee – Jaama tänava ja Posti tänava – Lihula maantee ristmikul.

Haapsalus on fooridega reguleeritud ka üks jalakäijate ülekäigukoht. Jalakäijate foor on paigaldatud Posti tänavale linnavalitsuse hoone lähistele.

Fotod: Urmas Lauri
Tamme tänava ristmik (urmas lauri) (1)

Tamme tänava ristmik (urmas lauri) (2)

Tamme tänava ristmik (urmas lauri) (3)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuli
6 aastat tagasi

Juba sõidetakse Haapsalu poolt tulles punase tulega üle ja seal ristmikul hakkab neid lakse veel tulema. Samas Uuemõisa poolt tulija ja vasakule keeraja peab niipalju tee keskele tõmbama, et paremalt otse Haapsalu poole sõitjad läbi pääseksid. Mõned nn juhid pole sellest midagi kuulnudki ja kiiresti tekib ummik.

Anonüümne
6 aastat tagasi

Ära sa Imelik jumala pärast mingit rahulolumärki välja näita-Kanna ikka seda pettumust ja nördimust endaga ühes ja tuleta aeg-ajalt kõigile meelde milliseid katsumusi meil on tulnud üle elada.

Inimene
6 aastat tagasi

Näeb maailma vastavalt iseenda rikutuse tasemele. Arvata võib ja kindlasti võib ka seisukoht olla, aga soovitaks väheke hoogu pidada ja kasvõi istumise koht võtta. Ehk paistab nii mõnigi asi väheke helgem! Ristmik toimib, nagu aru saan?!

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi
Reply to  Inimene

Sa võid ju seda hosiannat siin laulda ja asjad helgeks mõelda oma istekohalt,
aga reaalsus astub ikka oma teed. See et sa sõnagi aru ei saa, miks ja mida kirjutatakse, ei ole kirjutaja viga. Ristmik toimib ja pidu saab ka, “inimene” on rahul- ei saa pahaks panna. Järelikult on inimene ja linn oma saatust
väärt.

Jalakäija..
6 aastat tagasi

Haapsalu linnavalitsus palkab endale spetsialiste tutvuste kaudu…
Enamuse nn.spetsialistide CV ajab surnu ka naerma…

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi
Reply to  Jalakäija..

“Nikita” soovib valikut laiendada ka ajalehe kommentaariumi kaudu.

Nikita
6 aastat tagasi

Hämmastav kogus sapiseid spetsialiste siin kommenteerimas. Kui kõik nii halvasti on,siis pange siis ikka oma nimi ja saatke cv linnavalitsusse ära,saate tööle ja Haapsalu saab ilusaks. Mis te muidu tühja seletate.

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi
Reply to  Nikita

Hea “loogika”- ainult kiidusõnu või vakka olla, vastasel korral marss linna juhtima!
a) ehitusjuhtimine, ehitustegevuse projektijuhtimine ei ole minu eriala
b) seletan kui pean vajalikuks seisukohta avaldada
On arusaadav?

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi

“Sapine- …kõik on halvasti”.
Ok. Kõik on hästi- töö on ladusalt korraldatud, inimesed rahulolevad, tööd valmivad graafikus või ennetähtaegselt ning kvaliteet on parim- Haapsalu saab ilusaks!
Kiidusõnad on nüüd kirjas, Nikital jääb üle vaid lisada vastava objekti nimi ja/või asukoht?

Imelik/persona non grata
6 aastat tagasi

Lisaks tööde korralduslik pool. Eelpool kirjutanud “Mnjah”-ga nõus, et sellise tööde korraldusega oleks erasektoris korraldaja päevapealt “kinga saanud”. Seda normaalsusena esitleda on puru silma ajamine (olen samuti pidanud aegajalt kaevetöid korraldama). Linna asi on tänava sulgemisel jälgida, et seal ka reaalselt tööd tehtaks ning vastavad vahendid, tööjõud ja tehniline järelvalve peal oleks. Jutt “heast tahtest” määratud ebareaalselt lühikestest tähtaegadest (nagu tegevusest selgub), on naeruväärne, sest reaalselt töögraafik puudub või on ebamõistlikult pikk (sest suures osas ajast objektil tegevust ei toimu või toimub liigväheste jõududega ). Mulle meenutab sellise tegevuse takkakiitja igapäevase perevägivalla all kannatavat naist, kes on üliõnnelik ja andestav,… Loe rohkem »

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi

Inimesed, hinnakem palun ikka asja õige mõõdupuuga. Praegune “tänavate remont” sarnaneb siiski kampaaniale ja on ilmselt seotud tõusnud nurina ja eelseisvate valimistega.
Teede ja tänavate remont peab siiski saama plaaniliseks igaaastaseks tegevuseks.
Näitena võib kasutada “valminud” Nurme tänavat- seal on minu hinnangul tegemist taastatud katendiga, mitte tänava remondiga. “Linnuke” läks aga vist kirja?

Madis
6 aastat tagasi

Aga Ungru tee parandust ei ole veel alustatudki, rääkimata lõpetamisest.

Mammu
6 aastat tagasi

Mis te öiendate kogu aeg? Olge rahul ja önnelikud,et nii suured
tee ja vee parandused käsil on.Kui
juba alustatud,saavad nad valmis ka. Aitäh,linnavalitsus.

mammukesele
6 aastat tagasi
Reply to  Mammu

Õige, mammukas.Ega see kiirustamine kõlba kuskile, sest inimene on juba kord ekslik. Peaasi, et nad kanalisatsiooni ja puhtavee torustiku õigesti süsteemiga ühendaksid, et saaks ikka teevett juua.

Mammule
6 aastat tagasi
Reply to  Mammu

Mida sa räägid? Millised suured teede parandused käsil on? Selliseid remonte on tehtud varemgi küll ja küll, aga siis on tööde korraldajatel ka mõistust olnud. Nüüd ainult lubadused ja lubadused, kaua võib? Maha saamatud linnavalitsejad!

Sass1.
6 aastat tagasi
Reply to  Mammu

to Mammu – mitte öiendate , vaid õiendate. On selge?
Ära vägista eesti keelt !

!
6 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

Sass1. on omadega täitsa Sassis.

kodanik
6 aastat tagasi

Olge vait, aega veel küll, valmised on alles sügisel.