1

Kaart: ühinevad ja sundliidetavad omavalitsused

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haldusreform Kaart: rahandusministeerium

Riigikogu võttis vastu seadused, mis reguleerivad maavalitsuste tegevuse lõpetamist ja kohaliku omavalitsuse üksuste koostöö korraldust.

Maavalitsused lõpetavad tegevuse 1. jaanuaril 2018. Maavalitsuste ümberkorraldamine ei kaota maakondi kui haldusüksusi. Maakonnad jäävad riikliku haldamise üksusteks, kus on elanikele tagatud vajalike riigi teenuste pakkumine. Samas jagatakse maavalitsuste ülesanded kohalike omavalitsuste, ministeeriumide ja teiste riigiasutuste vahel.


Ühinevate omavalitsuste kohta leiab infot siit: 2017_mai_ulevaade-uhinejatest-1

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
naaskel
naaskel

Suur kolhooside ühinemine . Jälle ____ .

wpDiscuz