Karja tänav ummistus veinihuvilistest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Karja tänav muutus täna veinipromenaadiks, kus sajad inimesed saavad veine degusteerida.

Juba enne kui veinipromenaad ametlikult avati, lookles pikk järjekord klaasidele, mis on justkui piletiks veinide degusteerimisel. Klaase kassa taha oli varutud tuhandeid.

Samuti käis juba varakult veinide degusteerimine veinipromenaadil. Kella 13ks kui veinide degusteerimine hakkas, oli Karja tänav juba veinihuvilistest ummistunud.

Karja tänaval saab kokku degusteerida 47 erinevat veini. Veine on pakkumas ja müümas suuremad veinide maaletoojad, samuti veinide Itaaliapoolsed esindajad.

Veinipeol saab veine proovida ja osta. Samuti on müügil ka veini kõrvale sobivad suupisted.

Veine saab degusteerida kella 19ni.

Veinipeo hommik Karja tänaval. Fotod: Arvo Tarmula
Veinipeo hommik Karja tänaval (arvo tarmula) (1)

Veinipeo hommik Karja tänaval (arvo tarmula) (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hardile teadmiseks
6 aastat tagasi

Siis linnas oli liikuskorraldus seatud ka osaliselt seaduse vastaselt. Hakkame sellest pihta. Kes iganes seda korraldas siis seaduse tundmisega on asjad halvad ja näha on et kompetents puudub.

!
6 aastat tagasi

See liikluskorraldus ja öine läbu on tõsine mõttekoht linnavalitsusele! Loodetavasti on pisutki tahet kuulata ka teiste asutuste nõu.

Hardi
6 aastat tagasi

QWERTYLE:Sellel mehel on kõik paigas, sina aga võiksid teada, kuidas ja milliste jõududega parkimine ja selle kontroll peab käima. aga kui veel ei tea, uuri järgi.

Lihula+Linnapea
6 aastat tagasi

Politsei ei tohi ju alkoholiga seotud üritustel viibida..tekib kiusatus…
Sellepärast ka see põõsastes kükitamine..

Vovka
6 aastat tagasi

Politsei istus Taeblas ja teenis raha. Kui neil tahet oleks siis ka ilma teavitamata tegevuse puudust neil poleks olnud.

Vovka
6 aastat tagasi

Hardi, mul pole midagi ürituste vastu, võtan ka ise neist osa aga…paraku pean selle möllu sees ka elama,liikuma. Kui on teada, et asi läheb hulluks siis võik parkimisega TEGELEDA. On teada, et inimesed on mugavad ja tahavad treppi ikka parkida. Vanalinna tänavatel tuleks parkimine keelata sellistel üritustel, tekitada parklad eemal, panna bussid sõitma…või mida iganes. Kui tänaval on sõiduauto jagu liikumisruumi siis kus sõidaks päästeauto? Oma hoovi sisse ja välja ei saa sest pargitud on kinni jne. Paraku elan siin aastaringi ja maksan linnale ka makse kogu aasta.

Imelik
6 aastat tagasi
Reply to  Vovka

Miks Sa politseid ei teavitanud ja olukorra lahendamist ei nõudnud?

.
6 aastat tagasi
Reply to  Imelik

kas enne mitte ei olnud vaja politseiga üritus kooskõlastada? Kui Haapsalu on nii väike,et jala peab liikuma,siis pole ka palju väikelinnas kitsaste tänavate otsa mehitatud valve paigutada,kes vajadusel inimesed parkimiskohtadele juhatavad ja liiklusel silma peal hoiavad. Järgmine kord paneme peo püsti,aga parkima suuname linnapea koduaeda,siis vast hakkab mehel mõsitus lõpuks koju loksuma.

Qwerty
6 aastat tagasi
Reply to  .

Ei loksu seal midagi paika. See mees arvab,et kõik on hästi ja nii peabki olema. Aeg on muutusteks küps.

ENSV
6 aastat tagasi
Reply to  .

Kahjuks teenivad poekeseg ja kohvikud selle l’
äbu pealt, kusjuures Linnapeale oma jüngritega makstakse. Aga, et parklate ja busside jaoks raha vaja linnapeal välja käija, kus sellega. Oma tasku ju lähemal. Miilits ilma lisarahata tööle ei hakka ja seee on ka õige. ui ko

tarmulakesekene
6 aastat tagasi

Tarmula pildistab mingi kartuliga läbi veiniklaasi? Selliseid udukäkke lehes avaldada peaks veidi piinlik olema.

ega jah Haapsalus
6 aastat tagasi

ei saa eriti kuskil vist kaïa ja olla ilma,et sa Tarmula kaamera ette ei satu ja osad pildid on jah küsitavad.Aga samas pole vaja Lääne elu lugeda,piltidelt näed ja tead köike.

Hardi
6 aastat tagasi

On aga lugu: igas tegevuses ikka ja ainult halba näha ja vinguda……TEGELIKULT OLI TORE PIDUPÄEV JA TÄNA ON MEIL LIPUPÄEV.

Vovka
6 aastat tagasi

Parkimine oli ikka täiega pees linnas. Tundub, et kohalikest on ikka täiesti savi meie veinijoodikutel linnaviletsuses. Ega enne seal sellest aru ei saada kui mõni maja vanalinnas maha põleb sest pääste ei saa ligi. Tundub, et team Sukles pingutab ainult ürituste nimel. Mis seal ikka, valimistel näeme!

Sass1.
6 aastat tagasi

Veinist niipalju : Eestis on naine, laulja, 36-e aastane, lapsi
ei ole, sest ta ei kujuta ette, kuidas elada 9 kuud ilma
punase veinita.

arvamus
6 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

Kes pole veel aru saanud, siis Maarja-Liis Ilus on ise seda kinnitanud.