0

Detailplaneeringu algatamine

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 11.05.2017 istungil algatati korraldusega nr 272 Haapsalus Lihula mnt 22 ja 22b krundi detailplaneering ja kinnitati lähteseisukohad.
Kruntide omaniku ettepanekul algatati planeering eesmärgiga liita hoonestatud krundid üheks tootmis- ja ärimaakrundiks ning määrata planeeritavale krundile ehitusõigus, hoonestus- ja ehitustingimused, mille alusel ehitada krundile uus ühekorruseline tootmishoone ning rajada lisalaoplatsid ja -parkimiskohad. Üks praegune puidutöötlemise hoone kavandatakse lammutada. Krundi pindala on 23 883 m2.
Algatatud detailplaneeringus kavandatu on kooskõlas Haapsalu üldplaneeringuga.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevusi, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 loetletud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist. 
Korraldusega tunnistati kehtetuks Haapsalu linnavalitsuse 22.02.2017 korraldus nr 107 „Detailplaneeringu algatamine (Lihula mnt 22b, Haapsalu)”.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz