Läänemaa turismihooaeg avati konverentsiga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ettevõtlusnädalal toimub Läänemaal mitmeid seminare ja koolitusi. Fotol turismiseminar. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Täna avati Promenaadi hotellis konverentsiga Läänemaa turismihooaeg, sest suurim turismihooaeg on Haapsalule ja Läänemaale suvi.

„Inimesed hakkavad soojemate ilmadega rohkem liikuma,” ütles Mändla.

Tema sõnul on Haapsalu külastatavus seotud paljuski ka toimuvate üritustega. Üritused on need, mille kaudu Haapsalusse jõutakse. Mändla hinnangul avas mõnes mõttesturismihooaja juba toimunud õudus- ja fantaasiafilmide festival.

Lisaks toob ta välja siinsed kohvikud ja kuurortlinnale omase romantika ja idüllilisuse, mis samuti inimesi siia meelitab.

„Meie pluss on ka see, et asume Tallinnale lähedal,” ütles Mändla. Tänu sellele võivad siia tulla ka turistid, kellel muidu oli sihtkohaks Tallinn, kuid teevad poolepäevase või päevase põike Haapsallu.

Mändla sõnul on Läänemaal külastada palju. „Igale sihtgrupile leiab midagi, kogu maakonnas on erinäolisi pakkumisi,” ütleb ta.

Tänast hooaja avakonverentsi oli Promenaadi hotelli kuulama ja konverentsil rääkima tulnud need, kel Läänemaa turismiga mingi seos on. Kohal oli MTÜ Läänemaa Turism esindajad, kui ka majutusasutuste esindajad, muuseumi esindajad ja muud kohalikud ettevõtjad.

Üksteisele räägiti oma plaanidest algaval hooajal ning samuti ka sellest, mida naabermaakonnad turismi edendamiseks teevad.

Fotod: Arvo Tarmula

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (1)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (2)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (3)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (4)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (5)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (6)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (7)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (8)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (9)

Turismiseminar Promenaadis (arvo tarmula) (10)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
einoh
6 aastat tagasi

kas siis mõnda normaalsemat kohta ei ole jutuajamisteks, see toake seal promenaadil ju nii väike ja õhku ka napib, ime siis et istujad kaamed on näost

Eesti+Vabaks
6 aastat tagasi

Jääb üle ainult selgeks teha Haapsalus liikumise viis… Jalgsi liikudes murrad kondid, autoga lõhud auto, kopter kallivõitu, selle aurikiga saab ainult mööda Viiki parte hirmutada. Ja omaette kino saab olema nende valgetes riietes turistidega kes peale tiiru üleskaevatud songermaal nõginäod ees ja tolmukorraga kaetud….

herr+Ligi
6 aastat tagasi

räägiti, et oli päris asjalik olnud. Istuv kaader on küll kuidagi kole tõsine.

huviline
6 aastat tagasi

oli siis asjalik konverents ?