Kohus: meretuulepargi vastaste väited on enamasti ekslikud või pahatahtlikult oletuslikud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vinkovi madal asub Hiiumaa rannikust umbes 15 kilomeetri kaugusel loodes.

meretuuleparkide teemaplaneeringTallinna halduskohus on viimase kuu jooksul teinud kaks otsust, millega Hiiumaalt esitatud taotlused Hiiu maakonnaplaneeringu tuuleenergeetika teemaplaneeringu tühistamiseks on jäetud rahuldamata, kirjutas Hiiu Leht.

26. aprilli otsuses märgiti, et ennast keskkonnaorganisatsioonina määratleva MTÜ Hiiu Tuul väited kaebuse põhjendamisel on enamasti asjakohatud, ebatäpsed, eksitavad, ennatlikud, üldsõnalised või pahatahtlikult oletuslikud, ei ole piisavalt põhjendatud ja arusaadavad või on vastuolus esitatud dokumentidega.

5. mail tegi Tallinna halduskohus otsuse jätta rahuldamata Emmaste valla kaebus Hiiu maakonnaplaneeringu tuuleenergeetika teemaplaneeringu tühistamiseks, sest planeeringuga ei ole rikutud Emmaste valla õigusi, kuna planeeringuga määratud perspektiivsed arendusalad ei asu Emmaste valla territooriumil

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
6 aastat tagasi

Küll aga asuvad Eesti riigi mereala territooriumil , mis külgneb vallaga, mille territooriumi üle on elanikel ainuotsustusõigus. Kas riik taotleb meelega kodanikuallumatust?

sama
6 aastat tagasi

railiga, pagulastega, võõrvägedega, tselluloositehasega