Viktor Siilatsi poeg Eesti Ekspressile: „Isa varastas minult 20 miljonit eurot!”

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Siilatsid Ekspressis (urmas lauri)

Ärimees Viktor Siilatsi (61) poeg Keith Siilats (38) süüdistab isa 20 miljoni eurose varanduse varguses. Isa leiab, et on sattunud väljapressimise ohvriks, kirjutab Eesti Ekspress.

Tüli juured on Viktor ja Krista Siilatsi abielu lagunemises. Koos üles ehitatud äri jagati selliselt, et isale jäi umbes 100 miljoni eurosest ärist 80 ja emale 20 protsenti, selgitas poeg ajalehele. Kui aga Krista abiellus Viktori noorepõlvesõbra Mart Tarmakuga, olla Keithi hinnangul isa otsustanud kätte maksta.

Ema oli oma äriosaluse pojale kinkinud. Nüüd proovib isa Viktor Keithi hinnangul „tankistide” abiga teda ettevõttest kõrvale puksida.

Keith Siilats soovib, et Viktor maksaks sel juhul emale 5000 eurot kuus elamisraha, Viktor Siilats nimetab seda väljapressimiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valja tõlk KGBst
3 aastat tagasi

Mis kergelt tuli see kergelt ka läheb. Oh mäletan seda poisikest Viktorit meil KGB praktikal…viks poiss oli..
Kuidas kottide viisi vene rublasid krooni tulles Venemaale toimetati… Kuidas siis meie eliit üleöö rikastus. Küsi pojake, mis tööd tegi papa, ega ta muidu võinud vene ajal diskorina leiba teenida.

Pook
6 aastat tagasi

Nende rikkurite probleemid ajavad ikka muigama küll. Miljonid sinnatänna ja ikka jama. Meil tavainimestel on päevi, millal ei saa omale pudelit viina ka lubadaja tuleb troinoiga leppida.

juss
6 aastat tagasi

Lapsed räägivad siis, kui kana pissib!