0

Haapsalus algas õudusfilmipidu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu 12. õudus- ja fantaasiafilmide festival HÕFF algas eile kultuurikeskuse ees mastaapse kostümeeritud kollide lavastusega, milles kehastasid Haapsalu noored kolle ning mille lavastasid Tallinna underground-lavastajad Rene Köster ja Madleen Teetsov-Faulkner.

Pärast seda juhatas noor, aga filmimaailmas juba laineid löönud Ameerika režissöör Evan Louis Katz sisse oma uue põnevusfilmi „Väikesed kuritööd”, mille seanss Haapsalus oli Euroopa esilinastus. Täna ja homme on kultuurikeskuses kokku veel 24 õudset, vähem õudset ja lihtsalt veidrat filmiseanssi. E. L. Katzi juhitav žürii valib Haapsalus kaheksa kandidaadi seast parima lühifilmi, mis pääseb võistlema üle-euroopalise lühifilmide festivali Méliès d’Or finaali. Lühifilmide programm kestab 1 tund 45 minutit ja algab laupäeval kell 14 ning pühapäeval kell 13.15.

Fotod Arvo Tarmula

HÕFF avamise eel. Tarmula01 HÕFF avamise eel. Tarmula02 HÕFF avamise eel. Tarmula03 HÕFF avamise eel. Tarmula04 HÕFF avamise eel. Tarmula05 HÕFF avamise eel. Tarmula06 HÕFF avamise eel. Tarmula07 HÕFF avamise eel. Tarmula08 HÕFF avamise eel. Tarmula09 HÕFF avamise eel. Tarmula10 HÕFF avamise eel. Tarmula11 HÕFF avamise eel. Tarmula12 HÕFF avamise eel. Tarmula13 HÕFF avamise eel. Tarmula14 HÕFF avamise eel. Tarmula15 HÕFF avamise eel. Tarmula16 HÕFF avamise eel. Tarmula17 HÕFF avamise eel. Tarmula18 HÕFF avamise eel. Tarmula19 HÕFF avamise eel. Tarmula20 HÕFF avamise eel. Tarmula21 HÕFF avamise eel. Tarmula22

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz