2

Lääne-Nigula tahab avada lasteaedade suverühmad

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

linnamäe lasteaed

Linnamäe lasteaed. Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallavalitsus tahab suveks teha Risti ja Linnamäe lasteaeda suverühma lastele, kelle vanemad on suvel tööl.

Tavaliselt on Lääne-Nigula lasteaiad suviti kollektiivpuhkusel, kuid kuna kõik lapsevanemad ei saa sel ajal puhata, kavatseb vald kaks lasteaiarühma tänavu suvel lahti jätta, ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. „Vallavalitsus teeb otsuse teisipäeval, aga enam-vähem kindel on, et Ristil ja Linnamäel tuleb lasteaia suverühm,” sõnas vallavanem.

Lääne-Nigula valla neljas lasteaias käib kokku üle kahesaja lapse. Suverühmadesse mahub umbes 20 last ja lasteaedades tehtud järelepäringud näitavad, et sellest on küllalt. Lapsi, kes suvel lasteaeda vajavad, on igas lasteaias, aga neis kõigis suverühma lahtihoidmine oleks liiga kallis. Vallavanema sõnul võib suverühmade lasteaiamaks tulla tavalisest kallim. Selle peab otsustama volikogu, ütles ta.

Tõenäoliselt tegutsevad suverühmad 26. juunist 14. juulini. Siis jääks lapsevanemail leida lapsehoiuks lahendus veel kaheks nädalaks. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
metsamees
metsamees

Valimised ju tulemas

Mõtlik
Mõtlik

Hea, et selle peale ka mõeldakse. Kui paljudel töötavatel emadel on võimalik suvel pikk puhkus võtta? arvan, et vähestel. Igati tervitatav, et inimeste peale on hakatud mõtlema.

wpDiscuz