1

Galerii: laupäeval avati Viieristi kultuuriklubi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Gea Grigorjev ja Marion Undusk avasid laupäeval Haapsalu vanalinnas Viieristi kultuuriklubi.

Gea Grigorjev on hariduselt psühholoog, teinud noorsootööd ja praegu veab Haapsalus lastejoogat. Marion Undusk on teatrikunstnik, kes juhib praegu Haapsalus kaht näiteringi.

„Me toimetasime ka varem koos. Möödunud aastal seadsime oma mõtteid, kui tegime koos illustratsioonistuudio Pildiriiul. Õppisime teineteist paremini tundma ja mõtlesime, mida Haapsalus vaja oleks,” ütles Gea Grigorjev. „Siia jooksevad kokku kõik meie enda huvid. Proovime seda, mis meile rõõmu pakub, ka teistele pakkuda.”

„Kohanimi Viieristi andis ka väga hea lähtekoha – kõikvõimalike kultuuriga seotud tegevuste ristumispaik,” lisas Marion Undusk.

Lastejooga tunni viis läbi Maarja Pikkmets, meisterdamist õpetasid Rael Ojasoo ja Marion Undusk. Päeva lõpetas Argo Valsi kontsert.

„Kui võib mingit meie klubi põhisihtrühma välja tuua, siis on need noored ja pered, aga täiskasvanud on alati oodatud,” ütles Gea Grigorjev ja lisas, et seepärast on klubis eeskätt alkoholivabad üritused.

„Minu suur unistus on tuua siia külalisesinejaid, väiksemaid iseseisvaid teatrirühmitusi, ühe või kahe inimese lavastusi, mis on kultuurimaja kohta liiga väikesed, et teatriskeenet natuke avardada,” ütles Undusk. „Äkki õnnestub siia meelitada ka sellist publikut, kes muidu ei oska või ei tihka teatrisse tulla.”


Vt ka: "Haapsalus avab täna uksed Viieristi kultuuriklubi"

Fotod: Arvo Tarmula Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (1)Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (2) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (3) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (4) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (5) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (7) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (8) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (9) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (10) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (11) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (13) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (14) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (15) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (16) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (17) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (18) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (19) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (20) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (21) Viieristti kultuuriklubi avamine (arvo tarmula) (22)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eestlane
Eestlane

Kuhu jääb järjepidevus?ja traditsioon?

wpDiscuz