0

Luulekevad 2017

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Ootame kõigilt luulehuvilistelt mis tahes teemadel võistlusluuletusi (soovitavalt 5–6) 15. maini e-aadressil ingvarl@hot.ee.
Võib esineda ka varjunime all, kuid meile palume sel juhul teatada ühtlasi oma õige nimi, aadress (ka tavaposti aadress), telefon, vanus, õpilastel kool ja klass või kursus, täiskasvanuil vanus ja elukutse. Poolikult vormistatud võistlustööd arvesse ei lähe.
Kõigi vähemalt II vooru jõudnutega võtame ühendust ning paremiku luuletustest avaldame trükis luulevihikuna.
Võistluse lõpetamine ja laureaatide auhindamine 11. juunil algusega kell 12 Kirna mõisas.
Kõik luulehuvilised on oodatud!

Eesti luuleklubide liit

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz