0

Naisjuunioride epeekoondis tuli EMil seitsmendaks

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

epeekond

Karoliine Loit, Brenda Roosimaa, Carmen-Lii Targamaa ja Andra Talen. Foto Augusto Bizzi.

Eesti naisjuunioride epeekoondis (Karoliine Loit, Carmen-Lii Targamaa, Andra Talen, Brenda Roosimaa) sai EMil Bulgaarias Plovdivis seitsmenda koha. Otsustavas kohtumises alistati maailma edetabeli neljas Saksamaa 21:20.

Play-off tabelis kümnendaks asetatud Eesti alistas kaheksandikfinaalis torgetega 45:34 Šveitsi. Veerandfinaalis tuli tunnistada Venemaa 45:34 paremust. Kohamatšides pääsul kuue parema hulka kaotas Eesti tulemusega 33:45 Iisraelile.

Kokku osales 18 riiki.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz