0

Hele Tamm tuli naistemaadluses Eesti kolmandaks

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

hele tamm

Hele Tamm. Foto Arvo Tarmula

Eile peeti Väike-Maarjas Eesti meistrivõistlused täiskasvanutele maadluses. Naistemaadluses võistles SK Martna esindaja Hele Tamm, kes saavutas oma kehakaalus kolmanda koha.

Hele Tamm võitis avaringis oma vastase, kuid teises ringis tuli vastu võtta kaotus. Kuna martnalase võitja Tuule Sireli Mäe maadles ennast finaali, siis sai meie tüdruk võimaluse maadelda medalile. Kohtumise Marika Bibikov (Rakvere SK) ja Hele Tamme vahel algas tuliselt, vastane läks poolaja lõpuks punktidega 8:4 juhtima.

Teisel poolajal õnnestus Martna tüdrukul ilus nupuheide, millega seljatas oma vastase ja tasuks kolmas koht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz