0

Hiiumaal avati toidupoes esimesed nuti- ja iseteeninduskassad

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

????????????????????????????????????

Hiiumaa esimesed nutikassad ja iseteeninduskassad on avatud. Uue sisekujunduse, uute kaubalettide ja -külmikute ning laienenud tootevalikuga Tormi Konsum Kärdlas avatakse taas ametlikult naistepäeval. Mitu nädalat kestnud ümberkorraldused on lõpusirgel ning enamik uuendustest juba valmis, teatatakse Hiiumaa Coopi veebilehel. Alates tänasest on täies mahus avatud Hiiumaa esimesed nutikassad ja iseteeninduskassad.

Nutikassa mugavaid võimalusi saavad kasutada kõik Säästukaardi või Säästukaart Plussi omanikud, kes saavad müügisaalis tooteid ülilihtsalt valida ja kauba kohe pärast käepärase puldiga skaneerimist ostukotti paigutada, kassas tuleb teostada vaid maksetoimingud ilma kauba teistkordset kassalauale ladustamist.
Lisaks Nutikassale on avatud ka kaks iseteeninduskassat, mis on mõeldud eeskätt väiksema tootearvuga kiiremate ostude jaoks.

Harjumist vajab ka see, et riiulitel paiknev kaalukaup (näiteks puu- ja juurviljad ning salatibaari tooted) tuleb ise kaaluda, mille tarbeks on müügisaalis ka uued kaalud. Muudatus on eelkõige vajalik Nuti- ja iseteeninduskassade kasutamiseks, kuid lihtsustab oluliselt ka tavakassa tööd.

Fotod: Hiiumaa Coop

Tormi Konsum
Tormi Konsum

Tormi Konsum
Tormi Konsum
Tormi Konsum
Tormi Konsum
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz