0

Lauatennisemeistrid on Karin Talving ja Dirk Schöbe

Avatar

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Täna selgusid Läänemaa lauatennisemeistrid. Naiste esikolmikus olid Karin Talving, Janely Vestli ja Anna Chizhevich, meestest Dirk Schöbe, Heikki Sool ja Kaaro Saatmäe. Naispaaridest võitsid Karin Talving-Anna Chizhevich, meespaaridest Schöbe-Sool ja segapaaridest Chizhevich-Sool.

Kadettidest olid paremad Katrina Talving ja Joonas Vestli, 2005 aastal sündinud ja noorematest Ines Ira ja Ardo Nelis. Ines Irale järgnes teisel kohal Kairit Talving ning kolmandal Sandra Prikk. Läänemaa lauatennise esinumbrid Toomas Vestli ja Aaro Õismets ei osalenud.

lauatennis4

Naispaarid 1. Karin Talving-Anna Chizhevich, 2. Janely Vestli-Karin Saviots, 3. Katrina Talving-Trinity Õismets

lauatennis5

Meespaarid 1. Dirk Schöbe-Heikki Sool, 2. Jaanus Saviots-Eduard Brok, 3. Kaaro Saatmäe-Keiro Ristikivi

lauatennis6

Segapaarid 1. Anna Chizhevich-Heikki Sool, 2. Karin Talving-Dirk Schöbe, 3. Janely Vestli-Kaaro Saatmäe. Fotod: erakogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz