Detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Nõva vallavolikogu algatas oma 03.02.2017. a istungil detailplaneeringu Nõva külas asuval Pagari kinnistul, katastritunnus 53101:001:0542, pindala 3,3 ha.
Planeeritav kinnistu paikneb vastavalt Nõva valla üldplaneeringule detailplaneeringu koostamise kohustusega alal. Detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe muutmine elamumaaks, ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, hoonete olulisemate arhitektuurinõuete määramine, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha planeerimine ja keskkonnatingimuste määramine. Planeering ei muuda valla üldplaneeringut. Sama otsusega lõpetati Pagari kinnistu 20.10.2006. a
vallavolikogu otsusega nr 34 algatatud detailplaneeringu menetlus, sest Pagari kinnistu maaomanik on vahetunud ja planeeringu eesmärgid muutunud. Varasem eesmärk oli kinnistu kolmeks krundiks jagamine.

Nõva Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments