1

Reformierakondlased andsid kohalikele valimistele avalöögi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valimiste START reformikad Lõuna-Eesti reformikad koos erakonna esimehe Hanno Pevkuriga (esiplaanil). Foto: Reformierakond

Reformierakond alustas terve nädala kestvat üle-eestilist kohalikeks valimisteks valmistumise koolituste sarja “Valimiste START”. Esimesena andsid avalöögi valimistele esmaspäeva õhtul Otepääl Valga-, Võru-  ja Põlvamaa Reformierakonna piirkondlikud liidrid.

Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri sõnul jääb kõigis maakondades omavalitsusi vähemaks, mis tähendab, et kohaliku elu eestvedajad peavad tegema senisest suuremat koostööd.

“Soov on viia Reformierakond valimistele oma nimekirjaga kõikides omavalitsustes ja teha läbi aegade parim tulemus kohalikel valimistel. Sõidan nädalaga Eestile ringi peale ja arutan meie kohalike liidritega nii erakonna toimimise muutmist kui Eesti uuendamist kohtadel,” ütles Pevkur.

Läänemaa, Pärnumaa, Hiiumaa ja Saaremaa reformierakondlased saavad “Valimiste START” koolitust homme.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
saemees
saemees

Ümber Pevkuri on reformi kõige madalamad olendid nende toiduahelas.

wpDiscuz