9

Lauri Luik: ei maksa otsida tonti sealt, kus seda pole

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lauri Luik. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa kohalik ajaleht kirjutab "poliitvangerdusest" Reformierakonna maakonnaorganisatsioonis. Aitäh laheda pildi eest. Olgu siiski öeldud, et selles loos on tavapäraselt ülesoolatud ajakirjanduslikku liialdust. Ei maksa otsida tonti sealt, kus seda pole, kirjutas Lauri Luik (pildil) oma sotsiaalmeediapostituses.

Taavi Rõivas Haapsalus 056 Lauri Luik (4)Lõpetasime arendusjuhiga töölepingu mõlema poole sõbralikul kokkuleppel ja ka edasises koostööootuses kohalike valimiste kontekstis. Ei ole tõsimeeli olnud hetkekski pahatahtlikku soovi seda kohta kellegi konkreetsega nö nui neljaks asendada. Soovime leida inimese, kel on sära silmis ja kes saab valimiste-eelsel tihedal perioodil panustada erakonna töösse 100%, st ei tööta samal ajal kuskil mujal. Nii lihtne ongi.

Ootan ka uuelt arendusjuhilt sellist pühendumust ja sära silmis nagu siis, kui Tõnuga alustasime. Ikka selleks, et saaksime organisatsioonina olla tugevamad läänlaste huvide eest seisjad. Olgu ka öeldud, et Tõnu on väga hea südamega, avatud suhtleja ja tubli töömees, meie koostöö on olnud viljakas, seda näitavad senised tulemused. Kuid nagu öeldud, säde silmis ja pühendumine 100% on need kaks tegurit, mille nimel oleme otsustanud edasi liikuda.

Teha ühest personaliküsimusest maakonnalehe esikaanelugu, näitab, et valimiskampaania avalöök on kellegi poolt jõuliselt tehtud. Kes see on, seda saab lugeda tänase lehe ridade vahelt.


Vt ka: "Läänemaa oravad jäid arendusjuhist ilma"

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Johannes
Johannes

Lisan siia erakonna juhatuse liikme Jürgen Ligi arvamuse, mis iseloomustab kõige paremini erakonna siselu ja on tõestuseks, et ülejäänud erakonna sealhulgas piirkonna liikmete arvamus või hääl erakonna juhatusele ja kontorile korda ei lähe: Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi ütles Vikerraadio saates «Reporteritund», et partei aseesimees ja eurosaadik Kaja Kallas ei kuulu sisuliselt erakonda. Ta ilmub ekraanile ja kogu argument on tema pilt, eksole. Kuidas, siis ülejäänud tuhanded erakonna liikmed, kelle pilt ega häält erakonna kontorisse ei jõua, polegi erakonna liikmed?

tondikene
tondikene

tundub, et Luik näeb ise mingi tonti. Nüüd ajaleht süüdi et avaldas uudise.

Ettepanek
Ettepanek

ärge otsige arendusjuhti, vaid mainekujundajat! Sama soovitus ka IRL- le.

...
...

Mis seal vahet kuidas posslast kutsutakse. Arendusjuhi üheks tööülesandeks ju ongi maine kujundamine.

Johannes
Johannes
Miski siin ilmas pole igavene, kaasa arvatud võimuerakonna poolt kultiveeritud tõde “viime riigi EL viie jõukama hulka”, mida 17 aastaga kuidagi ei suudetud ning tuleb #jalga puhata”. Regioonid muutusid aina vaesemaks ja ajude väljavoolu ei pidurdanud isegi libraalne majanduspoliitika, ikka koondus kogu ressurss Tallinna ja ümbritsevat Harjumaad arendama. Ei aidanud ka valitsuse päästmisel viimases hädas haldusreformi prääniku kasutamine ja maavalitsuste ohveramine päästmaks riigireformi, ikka kiskus kõik kiiva. “Tonti” tuleb otsida omade hulgas, miks regiooni hääl peakontorisse ei jõudnud, miks ainult erakonna kontoris teati kuidas riiki vaja valitseda ja arendada ning kogu tõde majanduse arendamisest ei peitu ainult exceli tabelites või… Loe rohkem »
Johannesele
Johannesele

Kust sa võtad, et regiooni hääl peakontorisse ei jõudnud? Arvan, et elatakse rohkem toiduahela mugavustsoonis ja seetõttu nauditakse ka seda vaikust. Pole kuulnud ju ka, et Sukles kohaliku juhina oleks läinud erakonna peakorterisse ning jalaga ukse lahti löönud, et vaat seltsimehed, mul väärt idee, hakkame tegutsema. Pole seda särakest ja küllap seetõttu ka Sukles saab aru, et temalgi õige aeg kõrvale astumiseks.

toomas
toomas

nii nagu Reimo Nebokat lõi noa selga Siim Kallasele, olles tema n.ö. “erakonna tugi” presidendivalimistel, nii lõi Lauri Luik noa selga oma endisele võitluskaaslasele Tõnu Parbusele….silmad ei sära !?!? Luik, mõtle enne, kui midagi ütled! Sellega paistab, et reformi võim Haapsalus hakkab lõppema ja seda tunnetab ka Sukles väga hästi.

?????
?????

Kui vaadata Haapsalu linna kodulehte, siis seda õelda küll ei saa, et tegu tubli töömehega.

no
no

ta linnavalitsuses ainult reformierakonna asju ajabki. Aga Tõnul on nüüd asjad nats s..sti, kas pole?

wpDiscuz