Laskurid tõid juunioride meistrivõistlustelt kaks medalit

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kerli Neljas

Laskesportlane Kerli Neljas. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa laskesportlased Kerli Neljas ja Ott Kaljura said laskmise Eesti juunioride meistrivõistlusel Elvas laupäeval kaks medalit.

Kaljura sai 60 lasu õhupüstoliharjutuses 551 silma ja pääses teisena finaali. Finaalis, kus pärast igat vooru langeb nõrgima tulemusega sportlane konkurentsist välja, suutis Kaljura vastu pidada viimase vooruni. Üheksa finaalivooruga kogus Kaljura 226,4 silma ja oli finaalis kindlalt teine. Kolmandat kohta edestas ta rohkem kui 20 silmaga. Võitis Stanislav Boldõrev (Narva laskurklubi), kes lasi finaalis 235,9 silma.

Naistest sai Neljas 40 lasu õhupüstoliharjutuses 352 silma ja pääses finaali viiendana. Vastavalt 365 ja 361 silma lasknud Lydia Kurus ja Kaisa Kuusik said finaali teise ja kolmandana. Finaalis oli edukaim aga Neljas, kes langes välja eelviimases voorus ehk lõpetas kolmandana. Kurus sai finaalis seitsmenda ja Kuusik neljanda koha.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments