0

Kehtestati Kalmistu tn 3a krundi detailplaneering

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavalitsus teatab, et 18.01.2017. a korraldusega nr 38 kehtestati Kalmistu tn 3a krundi detailplaneering Haapsalu linnas. Planeeringuala asub Kalmistu tänava lõpus.
Planeeringu eesmärk on määrata 14 519 m2 suurusele krundile (katastritunnus 18301:019:0042) ehitusõigus ja hoonestustingimused. Krundi sihtostarve on 50% tootmismaa, 50% ärimaa. Hoonete suurim lubatud arv on 4, suurim lubatud ehitisealune pind 5800 m², suurim lubatud kõrgus maapinnast 10 m. Krundile võib ehitada töökoja, laohoone, garaaži vms. Planeeringuga on piiritletud hoonestusala, lahendatud parkimine (kuni 60 kohta), heakorra ja haljastuse põhimõtted.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz