2

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. jaanuaril

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel1701001

Eestirootslaste delegatsioon kohtub täna Rootsi kuningaga

Eestirootslaste delegatsioon istus eile õhtul laevale, et täna pärastlõunal kohtuda Stockholmis Rootsi kuninga Carl XVI Gustafiga ning anda talle üle eestirootsi kultuurikandja tiitel ja Hans Pöhli medal. Kultuurikandja tiitli otsustas eestirootslaste kultuurinõukogu Rootsi kuningale anda juba kevadel kuninga sünnipäeval. Eestirootslaste kultuurinõukogu juhi Ülo Kalmu sõnul on tiitel ja medal eestirootslaste tänu kuninga toetuse eest.

Haapsalu massaaživoodi tootja sai jala India turu ukse vahele

Haapsalu ärimehe Priit Aigro firma SMARTdo OÜ sõlmis detsembri alguses lepingu, mille alusel hakkab India tervisetehnoloogia keskus InnovatioCuris sealsel hiigelturul reklaamima vibroakustilist massaaživoodit healBED.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kas tänane paberlehe ilmumine viibib?
Kas tänane paberlehe ilmumine viibib?

Kell hakkab juba 16 saama, aga postkastis paberlehte veel ei ole. Ei tea miks. Uuemõisa piirkond.

sass1.
sass1.

Postimees Sport kirjutas eile õhtul, et vehkleja
Katrina Lehis ootab last.Hea uudis, aga Lääne Elu
ei kirjuta.

wpDiscuz