Aus saarlane kirjutas iseenda peale avalduse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte HäälReedel kurvis juhitavuse kaotanud ja vastu laternaposti sõitnud auto roolis olnud mees koristas sündmuskohalt autotükid ja allakukkunud lambikupli ning kirjutas ise juhtunu kohta avalduse, kirjutas Saarte Hääl.

Lääne-Saare valla kirjakasti laekus teade, milles aus mees nimega Martin andis teada, et kaotas reedel, 6. jaanuaril kella 16.35 paiku kurvis juhitavuse ja paiskus oma BMW-ga vastu laternaposti. Avarii juhtus Kudjape alevikus Mereranna teel. Mees andis teada, et on juhtunust teavitanud ka politseid ja olukord on fikseeritud.

“Koristasin ka autotükid ära ja lambikupli, mis maha kukkus, võtsin ka kaasa,” seisis kirjas. Edasi võtab mees ühendust kindlustusega, et asi korda ajada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
juss
6 aastat tagasi

Vaat see on päris mees, julgeb vastutuse võtta! Kahjuks on selliseid ehk 100, terve vabariigi peale!

Mart
6 aastat tagasi
Reply to  juss

Küll on hea, et ülejäänud on arukad!

sass1.
6 aastat tagasi

Kas aus saarlane Martin kirjutas, et
armastab iseend? No jõudu siis!