0

Vasalemma ja Riisipere lõigul asendab rongi buss

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rong

Seoses elektriliinide rekonstrueerimisega teenindab Elron 17.-19. jaanuaril nelja Tallinn-Riisipere liini reisi Vasalemma-Riisipere lõigul asendusbussidega. Muudetud on ka nende reiside väljumisaegasid bussidega teenindataval lõigul.

Töid tehakse elektriraudtee piirkonnas, mistõttu tuleb rongiliiklus sellel lõigul peatada. Kolme päeva jooksul ei sõida rongid Vasalemma-Riisipere lõigul päevasel ajal kella 11-st kella 15-ni ning Elron teenindab reisijaid asendusbussidega, teatas ettevõte.

Tallinn-Vasalemma lõigul on rongide sõiduplaan tavapärane, kuid et asendusbusside teekond on pikem, on muudetud bussidega teenindatavate reiside väljumisaegasid Vasalemma-Riisipere lõigul.

Riisiperest alustavate reiside asendusbussid väljuvad algjaamast varem (reis 552 kell 12:54, reis 560 kell 14:30) ning Tallinnast alustavad reisid jõuavad Riisiperre senisest hiljem (reis 529 kell 11:38, reis 551 kell 15:03). Asendusbusside peatuskohad on märgistatud Elroni värvides tahvlitega.

Peatuste asukoht ei ole alati rongipeatuse juures:

Vasalemma: raudteejaama esine plats

Kibuna: Riisipere-Vasalemma maantee ja Kibuna tee nr 384 ristmik

Laitse: bussipeatus „Laitse raudteejaam“ Munalaskme-Laitse teel

Jaanika: bussipeatus „Jaanika“ Ääsmäe-Haapsalu maanteel

Riisipere: raudteejaama esine plats

Asendusbussides kehtivad rongipiletid, neid saab osta ka bussist. Jalgrattaga ei ole võimalik asendusbussi siseneda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz