1

Galerii: mälestushetked Haapsalu vabadussamba juures

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

vabadussõja aastapäev. tarmula31 vabadussõja aastapäev. tarmula30 vabadussõja aastapäev. tarmula29 vabadussõja aastapäev. tarmula28 vabadussõja aastapäev. tarmula27 vabadussõja aastapäev. tarmula26 vabadussõja aastapäev. tarmula25 vabadussõja aastapäev. tarmula24 vabadussõja aastapäev. tarmula23 vabadussõja aastapäev. tarmula22 vabadussõja aastapäev. tarmula21 vabadussõja aastapäev. tarmula20 vabadussõja aastapäev. tarmula19 vabadussõja aastapäev. tarmula18 vabadussõja aastapäev. tarmula17 vabadussõja aastapäev. tarmula16 vabadussõja aastapäev. tarmula15 vabadussõja aastapäev. tarmula14 vabadussõja aastapäev. tarmula13 vabadussõja aastapäev. tarmula12 vabadussõja aastapäev. tarmula11 vabadussõja aastapäev. tarmula10 vabadussõja aastapäev. tarmula09 vabadussõja aastapäev. tarmula08 vabadussõja aastapäev. tarmula07 vabadussõja aastapäev. tarmula06 vabadussõja aastapäev. tarmula05 vabadussõja aastapäev. tarmula04 vabadussõja aastapäev. tarmula03 vabadussõja aastapäev. tarmula02 vabadussõja aastapäev. tarmula01

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Vabadussõja relvarahu meenutamisel tsiteeriti Benjamin Franklini ning tunnustati Jaan Poskat | Lääne Elu

[…] Vt ka: "Galerii: mälestushetked Haapsalu vabadussamba juures" […]

wpDiscuz