Lääne Elu paberleht neljapäeval, 15. detsembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel1412001

Legendaarne Haapsalu orkester tähistab sünnipäeva viimase kontserdiga

Puhkpilliorkester Haapsalu annab pühapäeval Haapsalu kultuurikeskuses kontserdi, millega tähistab orkestri 35. sünnipäeva, ühtlasi paneb orkester pärast kontserti pillid lõplikult kotti. Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalis kl 16 algav kontsert kannab pealkirja „1981–2016”. Orkestri dirigendi Aarne Õunapuu sõnul jõudis orkester tegutseda 35 aastat ja ühe kuu.

Lihula Konsum laienes kolmandiku jagu

Eile juurdeehituse valmimise pidu pidanud poes on nüüd 400 meetrit riiulipinda rohkem ja ruumi lahedasti käes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enn
7 aastat tagasi

Lisaks koolikuul Haapsalu Linnavalitsus “skeemitas” üheksale mõjukale sotsiaalikoonile endi ülesleidmiseks erakordselt soosiva, X eurose kulutusõukondliku sotsiaalturismi Norra. Lootuses, kasinusajal kõrgendatud ootustega teenistujad mitte ainult tervena, aktiivsena, produktiivsena hoida ning vähendada sugenevat kutsehaigustesse haigestumise riski. Ühtlasi kergemini vabaneda raja sõltuvusest, sest lisaks ametkondliku ja inimliku inertsile, ollakse sageli kinni ka vanades väärtushinnangutes ja traditsioonides. Sihiks peaks olema ka sotsiaaltöö suurem operatiivsus, sotsiaaltoetajatele otsustusvabaduse tagamine, aga samas nende otsuste ning tegevuse läbipaistvuse märgatav suurendamine. Huviga ootame, üheksa autori õppereisil saadud uute teadmiste ammendavat analüüsi, mis tingitud strukturaalsetest- ja mõtlemismuudatustest vajadustest. Sel oleks ehk mõõtmatult rohkem mõtet, tähtsust ja väärtust ning toonuks sotsiaalset… Loe rohkem »

kodanik
7 aastat tagasi

Homsel linnavolikogu istungil on punkt 9. Linnapeale ja valitsuse liikmetele lisatasu maksmine. Ilmselt on tegemist jällegi palgasuuruses preemiaga ja tahaks tõesti teada,mille eest seda makstakse?

uhhuu
7 aastat tagasi

LE ärkas, sel talveuni aastaläbi. Ta jaoks vaid Posti tänav, Lossiplats, kaugemale näeb aruharva. Konsumi laiendusest tegin ostud juba üle kahe nädala tagasi.

Volli
7 aastat tagasi

Kas Haapsallu uus põhikool tuleb?

2.kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  Volli

Milleks? Linnusesse pidi Toomkool tulema ju…