Säästukaart Pluss on taskus igal kuuendal läänlasel

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Vanalinna A ja O

Säästukaart Pluss toimib kõigis Eesti tarbijate ühistute kauplustes. Foto Arvo Tarmula

Ühistupoodides toimiv Coop Finantsi maksekaart Säästukaart Pluss on taskus igal kuuendal täisealisel läänlasel.

Üle Eesti on viie aastaga Säästukaart Plussi endale vormistanud rohkem kui 85 000 inimest. Coop Finantsi juhatuse liikme Piret Pauluse sõnul on viie aastaga saavutatud edu taga klientide poolt soojalt vastu võetud lojaalsusprogramm ja lai kaardi kasutamise võrgustik, milleks on kõik 350 ühistukauplust üle Eesti.

Säästukaart Plussiga saab ka kõigist ühistukaupluste kassadest sularaha välja võtta. "Sularaha väljavõtmise võimalus kauplustest võimaldab vähendada inimeste sõltumist pangaautomaatide olemasolust. Tänavu oleme esimese 11 kuuga väljastanud kaupluste kassadest üle 8 miljoni euro sularaha,” ütles Paulus.

Coop Finants on asutatud 2011. aastal. Ettevõte pakub finantsteenuseid tarbijate ühistute kauplustes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mida
7 aastat tagasi

sa seal tagasimaksad, kaarti saad kasutada maksmiseks eeldusel, et sul on pangaarvel vähemalt selline kogus raha kui suur on su hetke ostusumma.
Kaardi igakuine nn. hooldustasu oli vist 0.75 eurusenti.
Mingi protsenti rohkem ei maksa–saad lihtsalt soodsama hinnaga neid tooteid, kus on juures märge**säästukaart plussiga makstes** on saelle kauba hind selline, nagu kirjas on. Kuna COOP poed on hinnavõrdluses ühed kallimad, siis on suureks abiks just pluss kaardiga makstes teatud soodused .

Kodanik
7 aastat tagasi

Ega see kaart ju tasuta pole. Maksate mingit protsenti iga kuu.

mina
7 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kui kasutatud summa tähtajaks tagasi maksad ei ole mingit protsenti lisaks.