Läänemaa taekwondo harrastajad võitsid medaleid

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

taekvando

Pildil Jegor Vedenjapin (vasakult), Anastasija Ilnitskaja, Kristo Tsarents, Ralf Kaljuste, Kristjan Kaljuste. Foto: erakogu

Laupäeval võitlesid edukalt Läänemaa taekwondo harrastajad kolmandat korda peetaval Tallinna taekwondo meistrivõistlusel, kus võtsid osa kõik Eesti taekwondo klubid ning külalisteks oli suur Venemaa võistkond, kes ka näitas kõrget taset.

Võistlusi peeti Taekwondo WTF olümpiareeglite ja vastava tehnikaga (elektroonilised sokid, vestid, kiivrid). Osales üle 150 sportlase erineva vanuse, kaalu ja vöökategooriates. 

Haapsalu võistkonda esindasid viis tugevamat klubi sportlast, kes on juba toonud sel aastal klubi arvele mitmeid medaleid. 

Teist võistlust järjest said oma kategoorias meistriteks 8aastane Ralf Kaljuste ja 13aastane Jegor Vedenjapin. Pronksmedali saavutasid 14aastane Anastasija Ilnitskaja ja 12aastane Kristo Tsarents, kes  võttis end kaotuse järel kokku ja võitis teise matši ning astus poodiumile. 

Edasi ootavad sportlasi vöökategooria eksamid Pärnus.

Aleksander Joonasing – MTÜ Katleri Taekwondo Klubi Haapsalu peatreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments