Läänemaa aasta spordisündmuseks kuulutati Haapsalu uisumaraton

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aasta sporditegija 2016

Eesti maakondade spordiliite ühendava Eestimaa Spordiliidu Jõud koosolekul valiti aasta tegija 2016. Tiitli pälvis Järvamaa Spordiliidu tegevjuht ja Järvamaa spordielu eestvedaja Piret Maaring.

Lisaks tunnustati spordiliidu Jõud aasta tegijaid kolmes maakondlikus kategoorias: noortetreener, kohaliku spordielu edendaja ja piirkondlik spordisündmus.

Aunimetusi annab Jõud alates 2003. aastast üksikisikule või isikute rühmale, kelle töö ja tegevus on silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud spordiliidu arengut. Eestimaa Spordiliidu Jõud aasta tegijad valiti maakondade spordiliitude poolt esitatud kandidaatide hulgast vastavalt 2016. aasta konkursi juhendile.

Tänavuse aasta tegijate tunnistused, stipendiumid ja mälestusesemed anti üle 11. detsembril Eesti Rahva Muuseumis.

Tunnustatud läänlased

  • Aasta noortetreener – Aavo Tomingas
  • Aasta tegija kohaliku spordielu edendaja – Tarmo Tuisk, Helen Nelis-Naukas
  • Aasta piirkondlik spordisündmus – Haapsalu I uisumaraton
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ott
7 aastat tagasi

Imelik jah, et uisumaraton maaspordi auhinna sai, üritus toimus ju mere peal.

Volli
7 aastat tagasi
Reply to  Ott

Ott hommik on käes ära rohkem peale võta

Juhhaidii
7 aastat tagasi

Haapsalu uisumaraton, väärt üritus, mis tõi väga palju võistlejaid kohale ja pealtvaatajaidki. Paraku linnaviletsusele, erinevalt Šoti viskipeost, ei läinud see üritus kuidagi korda.

uisutaja
7 aastat tagasi

Teadmiseks kiibitsejatele, et uisumaratoni korraldusega olid seotud 2 haapsallast, 3 Ridala valla inimest ja 2 hiidlast. Taeblas kahjuks võimalused uisutamiseks puudusid.

Kuss
7 aastat tagasi

Kuule juss , kes siin lehte saamisest kirjutab? Proovi uuesti lugeda ehk jõuab kohale, kuigi kahtlen selles.

juss
7 aastat tagasi

Kas teete sporti enda lõbuks, või selleks, et seitungisse saada?

Kaarel
7 aastat tagasi

Spordiliit Jõud peaks olema maaspordiliit. Seega esmaseks ikka maal sportimine. Aga noh, kellel sa kaebad. Meil Taeblas ka tublisid spordimehi.

Läänlane
7 aastat tagasi

Kõik tublid ainult keskusest, maal pole ühtegi tegijat. Selline ongi siis suhtumine nendesse kes ei tegutse Haapsalus. Kas läänela seisukoht on sama? Palju õnne maal elavad ja töötavad Luuserid.