0

Raamatukogu tunnustab täna innukamaid lugejaid

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Reet Kaar Palivere raamatukogu 069

Foto Arvo Tarmula

Täna kell 17.30 on Läänemaa keskraamatukogu lugemissaalis kontsert-loeng „Shakespeare ja muusika“. Pärast tunnustab raamatukogu innukamaid laenutajaid.

Robert Staak annab ülevaate muusikast ja olulisematest muusikaga seotud lõikudest Shakespeare’i loomingus. Vanamuusikaansambel Rondellus esitab Shakespeare-i ajastu muusikat. Kontsert on tasuta ja sinna on oodatud kõik.

„Tänane kontsert on ühtlasi ka tänuõhtu Haapsalu raamatukogu parimatele lugejatele, keda on kontserdi lõpul palutud kohvilauda kojulaenutuse saali,” ütles raamatukogu direktor Ilme Sepp.

„Haapsalu raamatukogu tähistab tänavu 150. tegevusaastat ja sellega seoses täname raamatukogu lugejaid, kes on meie raamatukogust viimasel paaril aastal laenutanud kõige rohkem raamatuid ja kes on meie raamatukogu püsivad külastajad,” sõnas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz